Humanitarno veče u kafani “Ona moja”

dana Dec7 2012

Poznate ličnosti, ali i redovni gosti kafane ONA MOJA će u nedelju, 9.decembra od 22 časa pokazati svoju humanost. Oni će dobrovoljnim prilozima i svojim prisustvom podržati akciju Vidim da ne vidim Udruženja porodica stradalih u saobraćaju U čast palih andjela i fondacije Ana i Vlade Divac.

Sva sredstva biće uložena u sprovođenje inicijative, tokom koje će se obići završni razredi srednjih škola. Tom prilikom će se budućim vozačima, skrenuti pažnja na posledice vožnje u pijanom stanju i maturanti će pomoću takozvanih pijanih naočara imati priliku da trezni vide kako izgleda pogled pijane osobe. Reč je o specijalnim naočarima iz Amerike koje simuliraju vid osobe sa određenim procentom alkohola u krvi.

Pristuni će dobrovoljni prilozima pomoći Udruženju da se izvrši edukacija u srednjim školama na temu uticaja alkohola tokom vožnje. Osnivač udruženja U čast palih anđela je Snežana Tričković, majka mladića Ognjena koji je poginuo prošle godine, greškom pijanog vozača, a inicijatori ove akcije su Ognjenovi prijatelji.

Ukoliko želite da pomognete udruženju U čast palih anđela, a sprečeni ste da prisustvujete ovom događaju, ovo je broj žiro-računa za donacije: 180170121003784985 (Alfa banka).


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Humanitarno veče u kafani “Ona moja””


« Upoznajte Amru Čerkezović!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook