Humanitarni koncert za Mirka u galeriji Glasnik

dana Mar9 2018

“Humanitarka za Mirka” naziv je humanitarne svirke koju je pokrenula učenica Medicinske škole iz Beograda, Darija Blagojević za pomoć profesoru matematike Mirku Palčiću. Ovaj događaj, nastao skupom mladih talentovanih ljudi koji će plesati i pevati sa istim ciljem, da pomognu i učine nešto dobro, održaće se 10.marta u galeriji Glasnik.

Beograđanin Mirko Palčić (27) pao je na skijanju na Kopaoniku 14. februara 2017. godine i tim padom zadobio je teške povrede mozga. Od tog dana nalazi se u komi. Nakon pada lekari mu nisu davali ni promil šanse da preživi, ali zahvaljujući posvećenosti zdravstvenih radnika i njegovoj snazi ima šanse za dalji oporavak. S obzirom na to da u Srbiji ne postoji centar koji se bavi komatoznim pacijentima, nemoguće je pružiti mu adekvatnu negu, te je neophodno da Mirko lečenje nastavi u Nemačkoj. Za sada je za lečenje Mirka Palčića skupljeno oko 24.hijade evra, ali za sam put, operaciju i smeštaj u Nemačkoj potrebno je oko 50.hiljada evra.

Darija Blagojević će zajedno sa svojim prijateljima, uz pomoć benda Azma i Movimiento ekipe,  pokušati da napravi dobru svirku, i još bolju atmosferu u subotu u prostoru galerije Glasnik, a sav prikupljeni novac otićiće u humanitarne svrhe, i pomoć za Mirkovo lečenje. Ulaz na sam događaj, koji počinje od 20h, je besplatan, ali je neophodno popiti bar jedno piće, i nešto novca ostaviti u kutiju. Raznovrstan muzički program i dobra atmosfera garancija su kako za dobar provod, tako i za uspešnost, humanost i pomoć za Mirkovo lečenje.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Humanitarni koncert za Mirka u galeriji Glasnik”


« Disciplinska komisija FSS kaznila večite

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook