Humanitarna revija Renata Balestre

dana Mar17 2013

Nakon humanitarne modne revije koja je održana krajem decembra 2012. godine, na kojoj su učestvovali Dragana Ognjenović, Verica Rakočević i Vladimir Stojanović, modna agencija “Fabrika” je u Beograd dovela italijanskog kreatora visoke mode Renata Balestru.

Na ovoj  reviji prikazana je kolekcija visoke mode kojom je Balestra 27. januara zatvorio Nedelju mode u Rimu, a cilj je bio da se prikupe sredstva za Prihvatilište. Osim prostora, deca oskudevaju u hrani, garderobi, lekovima… Prihvatilište se trenutno nalazi u neodgovarajućem prostoru, površine 250 kvadratnih metara, sa kapacitetom od samo 16 kreveta, u okviru Zavoda za vaspitanje dece i omladine u Beogradu.

Uprkos postojanju 16 kreveta, broj dece često prevazilazi 25 kada su prinuđeni da spavaju na pomoćnim dušecima u hodniku i boravku.

Photo credits: Jelena Gajinović


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , ,Jedan komentar, Postavi komentar ili Ping

  1. 1

    Bila je to jedna od lepsih modnih revija koje smo radili!:)

    17 Mar

Odgovori na “Humanitarna revija Renata Balestre”


« Počelo prijavljivanje za Nish Fashionweek

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook