Humanitarna modna revija FASHION AID

dana Jun4 2014

Na incijativu dizajnera Ivana Džolića, a u organizaciji modnog studija Click, sa željom da  svi mi koji smo deo modnog establišmenta pomognemo nekom akcijom  onima koji su nastradali u poplavama koje su zadesile našu zemlju, modna agencija “Click” koristi ovu priliku da najavi humanitarnu modnu reviju pod nazivom FASHION AID a čija će realizacija otpočeti na Mikser festivalu u subotu 7. juna u 21 h u segmentu pod nazivom Design for Community.

Slavimir Stojanović je uradio image za majice

S obzirom na duh solidarnosti koji će karakterisati ovogodišnji Mikser festival na ovu akciju se odazvalo  60tak srpskih dizajnera, većina članova Udruženja BFW Design Collective ali i mnogi drugi dizajneri: Dragana Ognjenović, Verica Rakočević, Nataša Šarić, Bata  Spasojević, sestre Proković, George Styler, Ivana Pilja, Dejana Momčilović, Ines Janković, Igor Todorović., Valentina Obradović, Lidija Jovanović, Danijela Biškup… i mnogi drugi.

Revija će se održati u Sava Mali tačnije na stepeništu ispod Brankovog mosta.

Ova  revija je samo početak humanitarne akcije koja će tokom juna meseca  prikupljati sredstva i donirati ugroženom stanovništvu. Deo akcije  je  i specijalno dizajnirana majica (dizajnirao Slavimir Stojanović) koja će se tokom festivala prodavati po simboličnoj ceni od 500 dinara a čiji prihod od prodaje ulazi u ovu donaciju. Pored toga, svako od dizajnera će donirati 3-5 dizajnerskih komada koji će se prodavati nakon revije u Mikser hausu i kasnije na nekoliko lokacija u gradu.  Ideja je i da se tokom juna organizujuji još neki eventi – igraonice za decu sa ugroženih područja, druženje sa ženama iz diplomatskog kora i raznovrsne aukcijske prodaje dizajnerskih modela.

U vremenu kada je KOLEKTIVNA ODGOVORNOST  na velikom iskušenju ovaj program predstavlja ODOGOVOR modnog KOLEKTIVA kroz lepotu i potencijal domaćeg modnog dizajna.

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Humanitarna modna revija FASHION AID”


« U četvrtak počinje Mikser festival!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook