Humanitarna akcija Lions Belgrade Lumo

dana Dec10 2014

U subotu, 13.12.2014. od 18-20 časova u okviru Sensa grada sreće,održaćese humanitarna novogodišnja akcija, u organizaciji kluba Lions Belgrade Lumo, u Šoping centru Ušće, na II spratu. Prihod od novčanih donacija koje budu prikupljene tim povodom, biće uplaćen na račun Gradske organizacije slepih Beograda (205-203924-95, otvoren kod Komercijalne banke). Svi koji budu donirali novčana sredstva tom prilikom dobiće na poklon neki od slatkiša koje smo pripremili u saradnji sa Tiruriru tortama.

Lions Belgrade Lumo

Lions Clubs International ima više od 1,35 miliona članova širom sveta, sa preko 45.000 klubova u skoro svim državama sveta. U Srbiji funkcioniše samo 4 Lions kluba, od čega samo 2 u Beogradu. U poređenju sa zemljama regiona, više nego skromno, uporedivši sa Slovenijom, Hrvatskom i Makedonijom gde u svakoj od država postoji preko 50 Lions klubova.

Klub je do sada realizovao nekoliko uspešnih akcija (tri zanimljiva predavanja, donatorsku aukciju umetničkih dela i dat je prihod za decu obolelu od raka). Najnovija akcija osmišljena je tako da skrene pažnju u vreme prednovogodišnjih praznika na naše slepe i slabovide sugrađane. Odlučieno je da novčana sredstva koja se budu prikupila ovom prilikom budu usmerena Savezu slepih i slabovidih Beograda. Inače, Lionsi su organizacija koju nazivaju „vitezovima slepih i slabovidih“, ali pomažu i druge ugrožene pojedince i institucije.Članovi su najveće svetske servisne humanitarne organizacije i svojim angažovanjem pomažemo rešavanju zdravstvenih i socijalnih problema u svetu,i posvećeni postizanju najvećih etičkih i moralnih standarda u svom okruženju i svakodnevnom životu. Umreženi zarad druženja, a u isto vreme jake želje i volje da pomognu onima kojima je pomoć neophodna, ne samo novčana već i vidu dobrotvornog rada. Njihovi članovi su vrhunski profesionalci u najrazličitijim oblastima društvenog života.

Humanitarna akcija novogodisnjih slatkisa Lions Belgrade Lumo

Ciljevi lajonizma su UČVRŠĆIVNJE i potsticanje razumevanje među narodima sveta, ZALAGNJE za načela dobre vlade i dobrog državljanstva, DOPRINOS društvenom, kulturnom, socijalnom i moralnom blagostanju društvene zajednice, UJEDINJAVANJE klubova u duhu prijateljstva i međusobnog razumevanja. Dodatne informacije  o klubu Lions Belgrade Lumo možete pronaći na oficijalnoj facebook stranici Lions Club Belgrade Lumo i uskoro na veb sajtu www.lionslumo.com.

Sastanci kluba se odvijaju sredom u 20 časova u Hotelu Balkan u Beogradu. Ukoliko želite da im prisustvujete i da se upoznate sa idejom lajonizma možete ostvariti kontakt putem facebook stranice.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Humanitarna akcija Lions Belgrade Lumo”


« LISCA preporučuje

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook