Humanitarna akcija Kolarčeve narodne zadužbine i Fabrike

dana Nov18 2016
Modna agencija Fabrika se na predlog Kolarčeve narodne zadužbine, sa ogromnim zadovoljstvom uključila u akciju prikupljanja sredstava za kupovinu novog koncertnog klavira, koji Kolarac, kao najvažnija koncertna dvorana u Srbiji nema, kako bi na njemu svirali ugledni svetski muzičari.
Na naš poziv, poznati kreator visoke mode i veliki obožavalac opere i klsične muzike uopšte, a pre svega prijatelj Srbije,  Renato Balestra je sa ogromnim zadovoljstvom prihvatio da dođe u Beograd sa svojom poslednjom kolekcijom i to sa svojim prijateljima, čuvenim dirigentom, Jacopom Sipariem di Pescasseroliem (www.jacoposiparidipescasseroli.it) i  Italijanskim sopranom, Silvanom Froli.
Jacopo Sipari Di Pescasseroli
Silvana Froli
28.Novembra, na velikoj sceni, u organizaciji agencije Fabrika i Kolarčeve narodne zadužbine biće održan muzičko modni spektakl, sa modnom revijom poslednje kolekcije visoke mode Renata Balestre i koncertom Simfonijskog orkestra, kojim će dirigovati Jacopo Sipari di Pescasseroli, a pevati Italijanski sopran Silvana Froli.
Za ovaj događaj će se prodavati ulaznice i kompletan prihod je namenjen kupovini novog klavira, a Fabrika će troškove manifestacije pokriti putem sponzora. Pored toga i Fabrika i Kolarčeva zadužbina će prikupljati sredstva od donatora koje će takođe promovisati.
logo će se smenjoivati sa ostalim donatorima na video ekranu u toku događaja domaćini večeri će se javno zahvaliti svim donatorima
PROGRAM večeri:
Modna revija najnovije kolekcije visoke mode RENATO BALESTRA
Koktel
Koncert Simfonijskog orkastra(Bizet, Verdi, Puccini) kojim diriguje Jacopo Sipari(Itala), solista, Silvana Froli, sopran(Italia)

Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Humanitarna akcija Kolarčeve narodne zadužbine i Fabrike”


« ATTITUDE collection by LAARDESIGN

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook