Mladost je srećna: Miroslava Duma

dana Nov9 2012

Mislimo da je za nju dovoljno reći, jednostavno savršena i da ćete se složiti s nama. Sa samo 29 godina ona je uspešna i uzor mnogima. Ikona stila, bivša urednica Ruskog Harper’s Bazaara. Danas, “freelancer” za mnoge poznate časopise, vlasnica i osnivač humanitarne organizacije Mira’s. Jedna od najpopularnijih modnih blogerki na svetu.

Kad je u pitanju moda, kaže, ostaje verna Marniju, Chanelu, Raf Simonsu… Najčešće je gledamo u jakim bojama i neobičnim krojevima. Kad se radi o make up-u, prirodna lepota je ono šta ona nosi. Za nadolazeće jesen i zimu od “must have” komada savetuje džempere, sve sto možete naći s printovima, ekscentričan nakit i crne tašnice iz najnovije Feragamove kolekcije.

Prije godinu dana “lansira” sajt Buro24/7 . Na njemu se čitajte sve novosti iz oblasti kulture, muzike, filma, mode. Tajnu uspeha nema, a umesto joge ova mlada mama sa zavidnom karijerom, uživa u karamelinim bombonima.


Filipa Huljev
je Splićanka. Razmažena , tvrdoglava i mama jednog šmekera. Fav.quote: Art is only way to run without leaving home. | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Mladost je srećna: Miroslava Duma”


« Novi Nivea Shop

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook