Hrvatski dizajn spreman za put preko okeana

dana Sep3 2012

Splitsku dizajnerku Katarinu Cvitković deli svega nekoliko dana od putovanja u New York gde će se predstaviti svojom kolekcijom odeće.

Snimanjem promotivne kampanje, u jednom od najljepših dalmatinskih gradova, završene su pripreme za Katarinino predstavljanje u Americi gde putuje za pet dana. Tamo će, na Charlotte International i Plitzs NYC Fashion Week-u predstaviti kolekciju kojom je osvojila pobedu na međunarodnoj modnoj manifestaciji Europe future fashion ovog leto u Splitu.

Budući da je postala prvi dizajner iz Hrvatske kome je pružena mogućnost da učestvovuje na ova dva prestižna modna događaja, Katarina će svjetskoj modnoj publici uz promotivne kampanje pokušati dočarati dalmatinsku atmosferu i lepotu zemlje iz koje dolazi, a u tome će joj dodatno doprinijeti i kolekcija koja je inspirirana Jadranom, u čijim je dubinama Katarina pronašla pregršt boja i oblika koji su je fascinirali i poslužili joj kao inspiracija i ideja vodilja.

Takođe, promociji Hrvatske dodatno će doprineti i brend De Lena. Radi se o čipkanom nakitu za telo koji stvara dizajnerica iz Omiša, Milena Ulić, a koji svoju jedinstvenost duguje načinu upotrebe-direktnom apliciranju na telo, te je kao takav zaštićen kao jedini u svetu. VIP gosti obe modne manifestacije će kao poklon dobiti ovaj jedinstven nakit.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Hrvatski dizajn spreman za put preko okeana”


« Zlatni Sveti Stefan

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook