Holivudski šarmeri na 21. Maybelline Fashion Selectionu

dana Oct23 2012

Posle uspešnog Fashion Travela u Pečuju, 21. Maybelline Fashion Selection nastavio se revijom „Holivudski šarmeri“.

Distributerska kuća Megakom i modna agencija Select i ovog puta ostvarile su uspešnu saradnju započetu projektima Cinema Francais, Cine Italiano i „Na palubi Titanika“, i ispričale modnu priču o petorici holivudskih šarmera.

U interesantnom ambijentu bioskopa Cineplexx, petorica dizajnera predstavila su modele inspirisane bardovima Holivuda od zlatnog doba do savremenih zvezda, koje su tumačili naši poznati glumci. Gordan Kičić je u kreaciji Vasilija Kovačeva predstavio Klerka Gejbla. Ivan Golubović je svojim modelom dočarao Roberta De Nira, čiji je lik na reviji tumačio Miki Krstović. Predrag Đuknić inspiraciju za svoj model pronašao je u Denijelu Dej Luisu, koga je na sceni dočarao Igor Đorđević, dok je Bojan Božić ispred modne kuće AMC svojim modelom oživeo Frenka Sinatru, u čijoj ulozi se našao Goran Sultanović. Reviju je zatvorio mladi glumac Ivan Mihajlović u modelu modnog brenda „Valter“, a tumačio je ulogu Erika Bane.

Nakon revije, prikazan je film iznenađenja, osvajač nagrada na brojnim festivalima „Smrt čoveka na Balkanu“ Miroslava Momčilovića.

Ovom prilikom najavljeni su i filmovi koji će se ubrzo naći u distribuciji u našoj zemlji, „Linkoln“ sa Denijelom Dej Luisom u glavnoj ulozi i novi triler „Zamka“ sa Erikom Banom u glavnoj ulozi.


Dunja Petrović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: Belgrade Fashion Week, modne revije | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Holivudski šarmeri na 21. Maybelline Fashion Selectionu”


« Aymeline Valade

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook