H&M proslavio dolazak kolekcije Conscious Exclusive 2017

dana Mar29 2017

U susret kolekciji H&M Conscious Exclusive 2017, napravljenoj od održivih materijala i tkanina, kreativna savetnica u kompaniji H&M An-Sofi Johanson bila je sinoć domaćin ekskluzivne večere priređene u Los Anđelesu, zajedno sa zaštitnim licem kampanje – Natalijom Vodianovom.

Poznati gosti kao što su Krisi Tejgen, Orlando Blum, Hejli Boldvin, Kejt Mara, Saša Lejn, Laki Blu Smit, bili su odeveni u ovu kolekciju, koja će biti dostupna od 20. aprila u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici kao i u drugim odabranim prodavnicama širom sveta.

H&M Conscious Exclusive je kolekcija visoke mode napravljena od održivih materijala koja za cilj ima da usmeri modu i održive inovacije H&M-a ka održivoj modnoj budućnosti kompanije. Novina u ovogodišnjoj kolekciji je i linija za decu.

“Ponosna sam što sam zaštitno lice H&M Conscious Exclusive kampanje. Neverovatno je videti sve prednosti održivih materijala koji su korišćeni u kolekciji koja ukazuje na to da će modna budućnost biti održiva.Conscious Exclusive je šansa da sanjate i stvorite komade odeće koji su u isto vreme neobični i lepi. Divno je što smo imali mogućnost da pokažemo šta se sve može uz pomoć održivih materijala, kao što je to slučaj sa delikatnom plisiranom haljinom napravljenom od BIONIC®-a, izjavila je An-Sofi Johanson, kreativna savetnica u kompaniji H&M.

Intimna večera održana je u prostoru SmogShoppe, održivo dizajniranog urbanog objekta u Sjedinjenim Američkim Državama. Na samom ulazu, gosti su imali priliku da uživanju u umetničkoj instalaciji u kojoj je prikazan glavni komad kolekcije, eterična plisirana haljina napravljena od BIONIC® materijala – poliestera nastalog od plastike prikupljene na obalama.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “H&M proslavio dolazak kolekcije Conscious Exclusive 2017”


« Aprilski susreti u Studentskom kulturnom centru

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook