Hip-hop na pijedestalu: brend Hide&Seek

dana Jan12 2017

Kardašian klan uveliko promoviše razne dukseve, trenerke… Njihov uticaj je veliki, hteli mi to da priznamo ili ne, i tako se polako svi okreću hip-hop modi. Odabrali smo Hide&Seek brend koji takođe promoviše sličan stil. Na vama je da odlučite da li pristajete na “casual look”!

Hide&Seek je jedinstveni brend na tržištu namenjen urbanim i samosvesnim ženama koje se ne plaše eksperimentisanja kada je o modi reč. Duksevi i duboke čizme ovog brenda su apsolutni must have ove sezone i već su postali sastavni deo garderobera mnogih devojaka u regionu (Instagram, Facebook)
Vrhunski kvalitet materijala, zemljane boje i ekstravagantan dizajn odlikuju Hide&Seek komade, a uglavnom su propraćeni snažnim porukama u vidu natpisa na neočekivanim mestima.
Ukoliko ove zime želite da budete jedinstveni i primećeni onda je Hide&Seek pravi izbor za vas.
Više fotografija potražite na našoj facebook strani.

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, najnovije vesti, trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Hip-hop na pijedestalu: brend Hide&Seek”


« Lejla Kalamujić u Kući za pisce!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook