Hermes narukvice

dana Jan14 2012

Hermes,  jedna od reči kojom najpreciznije možemo opisati luksuz.  Većini ljudi države Srbije ova reč ne znači ništa ali svako ko je odgledao Seks i Grad(Sex and the City) i ko je bar malo upućen u modu zna da je reč o čistoj ekstravaganci.

Naime junakinja poznate serije, dekadentna Samanta Džons bila je spremna da potroši nekoliko hiljada dolara i ostavi svoje podatke na listi čekanja zbog samo jedne torbe u Hermes-u. Medjutim, Birkin torba nije jedina stvar koju Hermes proizvodi. Bitna stavka na njihovoj lager listi i na listi želja svih modnim pratioca su narukvice.

Svaka narukvica je na svoj način savršena. Kombinacija kože, čelika ili jarkih boja nije toliko posebna koliko je poseban osećaj da se na ruci vlasnika nalazi jedan od Hermes komada.

Pictures: Tumblr.com


Aleksa Marić
je 18. godišnji autor bloga style-trigger i učenik ekonomske škole iz Beograda. Budući modni novinar i osoba sa velikim ambicijama. U tri reči - pesimističan, kreativan i srećan. Uživa u životu i svim izazovima koje on nosi a moda je način kojim se prezentuje svetu. | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Hermes narukvice”


« Graham jufkice

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook