Haider Ackermann ready to wear 2014

dana Oct8 2013

Primetili smo da se ove godine vraća moda 70ih godina , tj. vreme kada je nastala nova kultura – pank. Upravo ta tema poslužila je kao inspiracija Haideru Ackermannu za kolekciju Proleće 2014.

Dosta tila iskorišćenog za uglavnom majice, doprinosi verodostojnosti i uverljivosti pank izgleda. Sve stvari, od frizure do obuće, zasebno kad se gledaju, podsećaju na buntovničku eru. Oštro sečene šiške i zalizana kosa u kombinaciji sa crnim ajlajnerom dodatak su fantastičnog, neobuzdanog stila. Dominiraju tamne boje, sa primesama šljokica, uglavnom na mantilima i suknjama. Dosta haljina asimetričnog kroja privlači pažnju i ukombinovano je sa uskim , crnim, kožnim pantalonama. Kolekcija je očigledno namenjena mladjim generacijama koje zasigurno nisu ostale izneverene. Materijali koji se presijavaju podsećaju na disko look i odlično izgledaju zajedno sa tilom i kozom. Kratke, lakovane čizme ove godine su in, tako da i uz pank izgled ostaju upečatljive.

Ljubitelji panka sigurno nisu ostali ravnodušni nakon ove revije i zahvaljujući njoj možda pank dobije i više pristalica. Originalna kolekcija dobila je sve pozitivne kritike, a možemo zaključiti i zašto.

Photo credit: style.com


Andrea Aleksić
je Veliki ljubitelj umetnosti uopšte. Student italijanskog jezika i zaljubljenik u njihove filmove i kulturu. U slobodno vreme bavi se slikarstvom i fotografijom i koristi svaki slobodni trenutak za kreiranje svog sveta. Uvek u toku sa modnim dešavanjima i raznim kulturnim manifestacijama. Knjige su joj najbolji prijatelji, i iz njih crpi svoju kreativnost. Bez svog MP3 uredjaja ne ide nigde koji se uvek nalazi u džepu njene torbe. | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, paris fashion week | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Haider Ackermann ready to wear 2014”


« Pobednici teniskog turnira poznatih

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook