Grande Olympia

dana Jan7 2012

Ukoliko niste čuli za Charlotte Olympia Dellal, njene potpuno drugačije, lude, moderne i chic cipele poput Tutti Frutti baletanki, Miranda sandala ili Cat baletanki, odnosno Kitty salonki, sigurno ste negde tokom 2011 zapazili!


Da ova mlada kreatorka cipela, prednjači da postane naslednica Louboutina ili Blahnika, svedoči i činjenica da je već uveliko omiljeni dizajner cipela kod velikog broja poznatih ličnosti koji su jedni od najboljih pokazatelja, šta je trenutno u trendu.

Najviše je “nose” Kate Moss, Siena Miller, Blake Lively, Daphne Guinness i mnoge druge a najčešći je izbor neprikosnovene fashion devojke, Olivie Palermo!

Charlotte, koja dolazi iz porodice čiji su članovi uglavnom u kreativnim sferama, shodno tome da joj je sestra Alice uspešan model, brat Alex, vlasnik galerije a mama, Andrea Dellal, brazilski model iz sedamdesetih, inače tada, velika muza Valentina koja i dan danas izgleda božanstveno, moda je za nju,bila nekako logičan izbor!

Tako je nakon studija na prestižnom Cordwainersu 2004. godine Charlotte radila kao stažista jedno vreme kod Ungara i Giambattista Vallia, da bi 2007.godine  odlučila da pokrene svoju liniju!

2011.godina za brend pokazala se kao do sada najuspešnija sezona! Od britanskog modnog udruženja stigla je nagrada za najboljeg accessorize dizajnera a brend je dobio svoj prvi ekskluzivni butik u samom centru Londona.

Charlotte, čiji je zaštitni znak zlatni izliveni pauk na đonu, odlikuju besprekorno elegantne, chic, otkačene cipele sa vrlo, visokim potpeticama! Najveću inspiraciju, kreatorka crpi iz ere zlatnog Holivuda a svaki model se izrađuje specijalno u Italiji od najfinijeg materijala i sa neprikosnovenom izradom!

Brend ima i uspešnu saradnju sa nekolicinom modnih kreatora od kojih su najzvučnija imena, Clements Ribeiro, Emilio de la Morena, Peter Som i Temperley London.

Poslednji hit cipele “Orient Express”, pokazuju da će ova dama, konstantno da nas oduševljava sa prelepim cipelama!

Iako se nekima čini da je igra sa srebrnim i zlatnim detaljima kod ovoga para,too much,cipele izgledaju prelepo, efektno i za svaku priliku! Ova rizična igra boja,materijala donela je “must have”par koji odiše ruskom aristokratijom, zlatnim Holivudom i nekom avangardnom crtom! Tako da, Charlotte pratimo i iščekujemo sa novim modelima, verujući da od ove dame, možemo samo najlepšem da se nadamo!


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Grande Olympia”


« Balenciaga torbe

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook