Goran Karan ekskluzivno u Kasini

dana Oct29 2013

Jedan od omiljenih pevača našeg regiona – Goran Karan, čiji temperamentni scenski nastup i romantični repertoar nikoga ne ostavlja ravnodušnim, juče se u restoranu Boutique družio sa novinarima i obećao za svoj predstojeći koncert u Beogradu da priprema nešto posebno.

On i njegova grupa će za svoju vernu publiku svirati 7. novembra od 23h u klubu Kasina na Terazijama.

Kao i uvek strastveni Dalmatinac  širokogrudo deli emocije i ljubav sa svojom publikom, čiju iskrenost ona posebno ceni.

“Uvek sam bio prisan sa svojom publikom u Beogradu – jer je bivala topla, srdačna i otvorena! U takvom ambijentu je divno pevati, i svaki put se posebno radujem mom sledećem nastupu!” kaže harizmatični Goran Karan koji za Kasinu najavljuje i pesme bržeg ritma.

Zbog romantičnih i setnih pesama „Ostani“, „Vagabundo“, „Lipa si lipa“, „Ružo moja“, pripadnice nežnijeg pola ga posebno obožavaju.

Veliki poklonik sporta i zdravog života, njegova neiscrpna scenska energija će nositi još jedno sjajno mužicko veče uz hitove koje su Beograđani odavno prihvatili kao svoje.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Goran Karan ekskluzivno u Kasini”


« Drugi dan 34. Perwoll Fashion Week

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook