Glamurozna u novogodišnjoj noći

dana Dec25 2012

Ostalo je svega nekoliko dana do najluđe noći. One vrednije dame su već uveliko izabrale svoje kombinacije, a one druge još uvek tragaju za haljinom u koju će se zaljubiti. Ako se prepoznajete u drugoj grupu i još uvek niste imale sreće u potrazi za haljinom koja oduzima dah i odgovarajućim vrtoglavim štiklama, predlažemo vam nekoliko kombinacija koje vas mogu inspirisati u poslednji čas i poslužiti kao ideja vodilja.

Crveno je boja radosti i ljubavi i kao takva je odličan izbor za najluđu noć, a kako biste izbegle izgled Deda Mraza birajte zagasitije nijanse crvene boje i zanimljive tkanine sa interesantnim radom. Uz ovakvu haljinu detalji padaju u drugi plan i poželjno je da ostanu svedeni.

Ove zime kraljevsko plava je sinonim za eleganciju. Kako nije od onih boja koje su prvi izbor za novogodišnju noć predstavlja pun pogodak ako želite da budete originalne i elegantne, naročito ako je ispraćena crnm detaljima u vidu nakita i obuće.

Metalik siva haljina i ciklama sandale su odličan izbor ako želite da privučete pažnju svojim smelim izgledom. Haljina pomalo futurističkog izgleda može biti odlično dopunjena sandalama  koje imaju neodoljiv retro prizvuk.

Ako ste razigranog duha i vesele prirode onda je kombinacija koja koketira sa bojama koje nedvosmisleno asociraju na aktuelne preznike odličan izbor za vas. Kako su crvene i zelena komplementarne boje njihov spoj je ništa manje nego pun pogodak, a uz odgovarajuće detalje i dobro raspoloženje svakako ćete biti zapažene.

I za kraj, mala crna haljina. Kako biste izbegli utisak već viđenog izaberite haljinu smelog ali opet svedenog kroja, a kako je potpno crni look pomalo dosadan, ovakvu haljinu osvežite nakitom u boji smaragda i svetlucavim salonkama.

 


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Glamurozna u novogodišnjoj noći”


« Osvojite tretman za stopala TALANOA

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook