Gigi Hadid je deo #PerfectNever priče

dana Oct6 2017

U okviru #PerfectNever priče, globalnog sportskog i lifestyle brenda Reebok, predstavlja se ekskluzivna i limitirana serija patika – Club C 85 Melted metal, koja na blistavi način interpretira i daje sasvim novi značaj ovom bezvremenom Classicu.

Globalni Reebokov pokret #PerfectNever promoviše žensko poimanje važnosti, verodostojnosti i iskrenosti prema samoj sebi, želeći da naglasi potrebu da se žene suoče s činjenicom kako ne treba da budu savršene i da je takav stav vredan slavlja i svakog divljenja.

Glavna junakinja ove priče i dalje je Gigi Hadid, trendseterka i strastvena zagovornica zdravog i aktivnog načina života, koja u ovoj kampanji na veran način predstavlja spontan, ali snažan duh Classic modela.

Club C 85 MELTED METAL, novi je i reinterpretirani kultni Classic inspirisan koloritom i sjajnom teksturom rastopljenog metala. Gornji deo patike od kvalitetne je kože bisernog sjaja koji naglašava čistu i klasičnu liniju, i čini ih savršenim i must have komadom. Istaknuti retro logotip na gornjem delu patike i dalje je ostao veran svom originalu. Ova nova silueta klasičnog stila pruža izuzetnu udobnost i podršku, dok visoko abrazivna gumena potpora pruža veću stabilnost.

Ako vam nestane inspiracije uz šta da ih nosite i kako da ih kombinujete, isprobajte ih na crne helanke a la Gigi, na vrećaste farmerke svog bivšeg dečka ili na odrezanu jeans suknju, kako biste uživali u svojoj naglašenoj nesavršenosti. Ako volite ovakav blistavi modni izazov, odvažite se i budite deo globalne #PerfectNever priče.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Gigi Hadid je deo #PerfectNever priče”


« Garažni film u DOB-u: Angažman ili izolacija

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook