Gerovital kozmetika vam otkriva formulu mladosti

dana Mar19 2014

Uz prisustvo velikog broja predstavnika medija i beauty blogerki, u lepom ambijentu vegeterijanskog restorana  predstavljen je portfolio Gerovital proizvoda za tržište Srbije. Priču o Gerovital proizvodima, predstavila je Vanja Vidaković, marketing manager ove kompanije za Srbiju i dermatolog dr Džeraldina Jusufović iz Estetskog centra Maa’ra koje su nas upoznala sa istorijom proizvodnje ovih krema i upotrebom.

“Žene danas više ulažu u dekorativnu negu, nego u preparativnu kozmetiku, a lepa koža lica, tela i kose je temelj vašeg lepog izgleda. Nikada nije rano početi brinuti o svojoj koži. Bitno je odabrati kremu koja prija vašoj koži, prema tipu i karakteristikama kože, tako da dobro izabran proizvod može poboljšati vaš izgled bolje od svih estetskih operacija.” – započela je priču Vanja.

Gerovital kozmetika sačinjena je od prirodnih biljnih i vitaminskih ekstrakata koji osvežavaju i podmlađuju kožu. Da bi se sačuvao lep ten i mladalački izgled, krema ne mora da bude skupa, bitno je odabrati onu koja odgovara vašoj koži.

“Gerovital proizvodi su razvijeni po originalnoj recepturi Prof. dr Ane Aslan koja je posvetila svoj život tražeći formulu protiv starenja. Prateći pacijente sa reumatoidnim artritisom, lečene prokainom, koji se koristio protiv bolova, zapazila je i druge korisne efekte kakvi su: poboljšan kvalitet kože i kose, bolje pamćenje i sveobuhvatno popravljanje zdravlja i raspoloženja. Na temelju tih istraživanja izumela je Gerovital H3 formulu 1952. godine koja je osnovni sastojak svih Gerovital krema i dan danas.”

Doktorka Aslan je osnovala prvi institut za Gerijatriju, prvi takve vrste u svetu, a koji je priznat od Svetske Zdravstvene Organizacije. Proizvodi na našem tržištu su podeljeni u nekoliko linija i namenjeni su damama od 20 godina pa do pozne starosti, kao i linija za tinejdžere Acne Stop, tako da svako prema svom tipu kože može odabrati odgovarajuću negu. Tradicija i vernost su se pokazali kao dobitna kombinacija.

Ne možemo da kontrolišemo sve procese u telu, ali zato postoje kozmetički proizvodi posebno osmišljeni da poboljšaju kvalitet i izgled kože. Potrebno je sprečiti gubitak kolagena, a to možete postići odabirom dobre hidratantne kreme, ali i ishranom.

Proizvode Gerovital kozmetike možete besplatno probati i kupiti u predstavništvu ove kozmetike u ulici Tome Maksimovića br.7 na Vračaru ili poručiti on line na stranici gerovital.rs.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Gerovital kozmetika vam otkriva formulu mladosti”


« Uix i David Pujado

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook