From Russian Fairy Tale to Russian Roulette

dana Nov12 2012

“From Russian Fairy Tale to Russian Roulette” naziv je nove kolekcije za jesen/zimu modne kreatorke Ljubice Cvejić .

Autentičnost ove kolekcije ogleda se pre svega u veštom smenjivanju ženstvenih formi i muških krojeva. Kombinovanje različitih tekstura i struktura daju Ljubičinim modelima svež, moderan izgled dok nas kroz vrstu materijala kao što su fini vuneni štofovi, brokat i svile uvodi u njenu rusku bajku.

Dama i vojnik u isto vreme, glavni lik ove priče obojen je purpurnim bojama (tonovi ljubičaste) koje su često simbol aristokratije, vođa i vladara. Ove tonove upotpunjuju nijanse braon i duboko tamne plave sa blagim skretanjem na zlatnu bež, tek toliko da ostanemo u Rusiji.

Ljubica smelo spaja niz suprotnosti sjedinjenih u jedinstveni “match”, lako svileno i toplo vuneno, slabost i snaga , krhkost i nesalomivost, ženstvenost i muškost…

Koketirajući između realnosti i mašte, kreatorka ovih modela namenila je ovu kolekciju svim ženama. Kaže da poznaje mnoge koje su superheroji na štiklama savremene ruske (surove) bajke u kojima se prepliću putenost i nežnost svake žene sa vojničkom strogoćom i ispunjavanjem životnih zadataka prišivenih od strane modernog doba.

Ova bajka imaće svoj nastavak…
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “From Russian Fairy Tale to Russian Roulette”


« Zimske šare divljine

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook