FRAU CASIO predstavlja novi hit Dvoje

dana Mar27 2018

Iza imena dance pop heroine Frau Casio stoji Ida Prester iz benda Lollobrigida, a njen stalni saradnik je producent Decay. Dok je Lolla vesela, prkosna i punk, Frau Casio je zrelija i suptilnija varijanta plesnog zvuka. Privukla je pažnju prvim singlom ”Mlada”, a nastavila ubojitim singlovima ”U tvojoj glavi” i ”Mama”. Posebnu pažnju privukla je svojim spotovima koji su prave mini filmske poslastice.

Novi singl “Dvoje” predstavlja zanimljivu kombinaciju Frau Casio i misteriozne Gospoje Terce. Iako svoj pravi identitet brižljivo skriva, ljubitelji regionalne elektro pop scene će prepoznati mazni seksipilni vokal koji se, pored Frau, pojavljuje u ovoj pesmi.

“Ova pesma je čista senzualnost, strast i drama. Gruv puca i vozi. Divota je što nam se pridružila i Gospoja Terca, napravili smo komad muzike uz koji bismo sami voleli plesati, voditi ljubav, voziti se do kraja sveta ili samo slušati i topiti se. Svojevrsni je omaž osamdesetima, godinama naseg detinjstva i divnoj pop i elektro muzici tog vremena” – izjavila je Frau Casio.

Spot potpisuje Dušan Stanivuk, a u ulogama ljubavnika briljiraju mlada glumica Ana Mandić i Aleksandar Đinđić.

 

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “FRAU CASIO predstavlja novi hit Dvoje”


« Horor film Nevesta od sledeće nedelje u bioskopima

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook