Frankie Morello za jesen/zimu 2012/13

dana Apr5 2012

I Love Rock n’ Roll jedan od najpoznatijih hitova Joan Jett & the Blackhearts mogli smo čuti na ovogodišnjoj nedelji mode u Milanu na reviji poznatog milanskog brenda Frankie Morello.

Rock n’roll i 80-e bile su inspiracija dizajnera Maurizio Modica i Pierfrancesco Gigliotti ciji je slogan glasio :” Dobre devojke idu u raj, loše devojke idu svuda!”

Dok je cela sala brujala od poznatog hita, manekenke su kao prave rock zvezde iznele novu kolekciju jarkih boja i modela nesvakidašnjim za period jesen/zima.

Kolekciju su čiinile kožne jakne sa okovratnim tzv.bodljama, kratka kožna pink jakna i suknja sa zlatnim nitnama, majice u formi metalne mreže za ispod jakne ili sakoa, sakoi muške forme sa nitnama na reverima kao i otkopčane ležerne košulje u beloj, plavoj i bez boji sa određenim printom.

Jedan od neizbežnih detalja svakako je kaiš koji naglašava struk i istovremeno može služiti kao asesor ili torbica za sve one devojke koje vole da im ruke budu slobodne.

Za Frankie Morello odevati se predstavlja rimu vaših odevnih kombinacija koje zavise samo od vašeg raspoloženja tj. onako kako ste raspoloženi tako ćete i kombinovati garderobu.

Ono što će se nositi po brendu Frankie Morello za narednu sezonu su:
narandžasta, pink, nebo plava, bez i crna boja.

Zlatni i srebrni detalji kao što su nitne i bodlje,

Cipele sa tankom štiklom u špic otvorenog risa sa bodljama i polu duboke čizmice iste forme.

Rukavice, jakne i torbice sa dugim koznim resama.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Frankie Morello za jesen/zimu 2012/13”


« Maybelline fashion selection, treći dan

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook