Francuski manikir sa zaokretom

dana Sep7 2012

Kada je u pitanju nega noktiju, a pre svega njihovo ukrašavanje, vreme je da se na neko vreme pozdravimo sa klasičnim Francuskim manikirom jer ako je suditi po rečima manikirke Debore Lipman, dobri stari Francuski manikir je malo zastareo.

Ali to ne treba da bude obeshrabrenje jer je vreme za njegovu novu, poboljšanu varijantu. Sve što treba je da zaboravite na belu boju, duge nokte i budete hrabre. Ako ne znate gde da počnete iskoristite gotove ideje koje su se mogle videti na revijama. Neutralnu osnovu možete kombinovati sa crvenim (Donna Karan) ili crnim vrhovima (Thakoon), a za one smelije tu je kombinacija crne mat osnove i zlatnih vrhova (Badgley Mischka) i bordo osnove sa belim vrhovima (Bill Blass).

Uživajte u  ovom trendu koji će Vašim noktima pružiti malo odmora od agresivnih intervencija jer sve što Vam je potrebno su kratki nokti i moderna kombinacija boja.

 


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Francuski manikir sa zaokretom”


« Niš Fashion Week

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook