Fotografije sa MADE IN BIH etiketom

dana Mar28 2014

Otvaranje MODAMO.kreARTiva Concpet Storea bio je samo početak jedne kreativne priče čija se vrednost ogleda u prezentovanju mladih dizajnerakoji dolaze iz Bosne i Hercegovine ičiji artikli ponosno nose MADE IN BIH etiketu. Priča se polako razvijala i danas imamo priliku da uživamo u prvom modnom editorijalu koji prikazuje najrazličitije kreacije dizajnera čiji se radovi mogu pronaći u MODAMO.kreARTiva Concpet Store-u

“Danas, par meseci kasnije, u Storeu izlaže 25 dizajnera, od kojih čak par dolazi iz susjednih zemalja, Hrvatske i Srbije. „MODAMO.kreARTiva kao platforma za promociju domaćeg dizajna iza sebe ima već dva Festivala dizajna i umjetnosti, a radimo i na organizaciji trećeg. Otvorenje Concept Storea u kojem se radovi naših dizajnera mogu kupiti kroz cijelu godinu je bio logičan potez, i ponosni smo na to što smo ga uspjeli realizirati. Sada, nakon početne euforije oko otvorenja, vrijeme je došlo da naše dizajnere predstavimo i šire, a fotografija je odličan alat koji će kroz medije doći na sva mjesta na koja želimo. Stoga smo napravili naš prvi editorijal kako bi svi oni koji do sada nisu vidjeli radove naših dizajnera, nakon što pregledaju editorijal, ostali fascinirani njihovom dizajnom, baš poput nas.“, izjavila je Ana Ćavar, vlasnica Concept Storea.

I editorijal je nastao u potpisu kretivnih snaga BiH, pa je tako kreativno vođstvo pod palicom Ane Ćavar, dok je za styling zadužena Dijana Perić. Fotografiju i obradu potpisuje Nađa Berberović, za make-up je zaslužna Marijana Bošnjak, dok je model koji je ispred objektiva predstavio dizajnere, Marija Kolak.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Fotografije sa MADE IN BIH etiketom”


« Dan novinara Srbije

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook