Flora Belle

dana Mar29 2013

Zadovoljstvo nam je da Vam prdstavimo editorijal Flora Belle mladog i veoma talentovanog fotografa Đorđa Bukvića. Njegov talenat je prepoznao i italijanski Vogue.it a neke od radova kao što su Bewere of the wolf i The garden of the nymphs svrstao u rubriku Best of.

Inspiraciju za editorijal pronašao je u cveću, suncu, uživajući u postepenom razvijanju ideje i kompletne zamisli. Mladi fotograf želeo je da stvori jedan nežan, romantičan i sofisticiran set fotografija, a kao savršena lokacija za snimanje pokazala se zelena pijaca prepuna boja, slučajnih prolaznika, ljubaznih prodavaca oslikavajući lepe strane jedne opuštene svakodnevice. Đorđe najavljuje i nastavak ovog editorijala a do tada možemo da uživamo u čaroliji koju nam donosi njegov prvi deo Flora Belle.

Model: Tamara Dumanović

Fotografija: Đorđe Bukvić

 


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | Tags: None


Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Flora Belle”


« Izložba POLET

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook