Fitcurves i style.rs nagrađuju!

dana Apr18 2013

Drage dame, proleće je tu i verovatno sve jedva čekate da se otarasite te kabaste i već dosadne zimske garderobe, a da umesto iste prednost dobiju sve te lepršave, šarene majice, suknjice, šorčići, kojih smo se toliko uželele. A sa druge strane iza nas je taj zimski praznični period pun izgovora za ne otići na trening. E pa drage naše, krajnje je vreme da napravite taj prvi korak, dođete na probni trening i otkrijete čari Fit Curves-a!

FitCurves je osmišljen isključivo za zauzete žene koje žele da ostvare svoje fitnes ciljeve za samo 30 minuta, tri puta nedeljno. Oprema je dizajniranana tako da radi u harmoniji sa ženskim telom. Sve žene bez obzira na godine mogu trenirati u skladu sa svojim mogućnostima, tako da je intenzitet treninga individualno prilagođen i praćen od strane obučenih instruktora.
Intenzivne vežbe aktiviraju sve veće mišićne grupe i sagorevaju do 500 kalorija kroz dokazano uspešan trenažni program.

A mi ni ovoga puta nećemo ostavite naše čitateljke ravnodušnim. Dakle, opišite nam zašto ste baš vi TA kojoj je potrebno vežbanje u FitCurves teretani. Čitateljka koja ostavi najbolji komentar dobija na poklon člansku kartu  uz besplatnu mesečnu članarinu. Ostavite Vaš komentar ovde.

FitCurves se nalazi  na Vračaru u Dubljanskoj 23. Zakažite svoj probni trening putem telefona 011/383-01-83 ili mail-a vracar@fitcurves.rs, a sve dodatne informacije možete pronaći na sajtu fitcurves.rs i zvaničnoj FB stranici FitCurvesVracar.
5 Comments, Postavi komentar ili Ping

 1. Iva P.

  1

  S obzirom da nisam fizicki aktivna a da, zbog prirode profesije kojom se bavim, dosta stojim na nogama u toku dana, vezbanje u Fitcurves-u bi popravilo moje drzanje i olaksalo mi bolove koje povremeno osecam u nogama! Na taj nacin bismo svi bili u dobitku,i moji pacijenti i ja 🙂

  18 Apr
 2. Mica

  2

  Mislim da bi jedno prolecno razgibavanje bilo lek za duh i telo. Takav jedan poklon bi mi svakako ulepsao ove divne suncane dane…

  18 Apr
 3. eli

  3

  O,pa to je ono sto cekam!!!!! Vazi li to i za one “malo gospodje u godinama”????

  18 Apr
 4. eliz

  4

  A,ove gospodje u “godinama”!!!!! Mgu li i one???

  18 Apr
 5. stylers

  5

  Nagradu je osvojio komentar br. 1. Cestitamo!

  18 Apr

Odgovori na “Fitcurves i style.rs nagrađuju!”


« Beyonce za H&M

RSS trendovi

 • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

 • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook