Finalni turnir Roda 3×3 prvenstva Srbije 2017

dana Aug18 2017

Posle 35 turnira širom Srbije, veliki Finalni turnir Roda 3×3 prvenstva Srbije 2017, u kategorijama seniora i juniora, održaće se u subotu, 19. avgusta od 12.00 časova do kasnih večernjih časova na Trgu Republike u Beogradu! Završnica, odnosno polufinalni i finalni mečevi, na programu će biti posle 20.00 časova.

Najbolje muške seniorske ekipe koje su ostvarile plasman preko kvalifikacionih turnira širom Srbije boriće se za titulu prvaka države i brojne vredne i prestižne nagrade. Među ekipama su i sve naše ekipe koje su na FIBA 3×3 rang listi među najboljim evropskim i svetskim ekipama, što ovom Finalnom turniru daje rejting jednog od najvećih evropskih turnira ovog leta. U revijalnom delu nastupiće i ženske ekipe, koje su takođe izuzetno zaslužne za visoku poziciju naše zemlje u ovom sportu.

Kompanije Roda, Triglav i Buster spremaju poseban i izuzetno atraktivan program Finalnog turnira koji će biti na nivou standarda najvećih evropskih turnira. Na Trgu republike biće postavljena dva specijalna terena, montažne tribine za publiku, najkvalitetnije ozvučenje i osvetljenje koje će pratiti bogat program, atraktivne učesnike i goste. Ovom prilikom, na Trgu Republike će biti postavljen i prodajni štand Rode i Košarkaškog saveza Srbije, na kome će moći da se kupi original oprema reprezentacije i lopte.

Photocredits:www.kss.rs

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Finalni turnir Roda 3×3 prvenstva Srbije 2017”


« Beograd je dobio svoj FENOMEN

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook