Film Pod pretnjom uskoro u domaćim bioskopima

dana Feb6 2018

Džejson Momoa jedan od najviše angažovanih glumaca novije generacije. Briljirao je kao Aquaman, a onda rešio da se otisne u hladne i snežne predele Kanade gde je, u gotovo nemogućim uslovima, snimio novi film POD PRETNJOM.Film POD PRETNJOM  publika će moći da pogleda u domaćim bioskopima od 15. februara.

Film Lina Oedinga, nekadašnjeg koordinatora kaskadera, vraća nas u zlatno vreme dobrih akcionih filmova, osamdesete i devedesete godine, kada su naročito bili popularni snagatori poput Švarcenegera ili Stalonea, koji su sami snimali sve svoje scene. Film je sniman na autentičnim lokacijama maltene zaleđene Kanade, a scene borbi, koje su pažljivo osmisljene i pripremane, istakle su glavnu zvezdu filma, Džejsona, koji ističe značaj akcionih filmova. „Ljudi vole akcione filmove, vole da gledaju akcione scene. Pritom, ogroman trud i napor stoje iza tih scena. I to je vid umetnosti u filmu. Šteta je što ne postoje nagrade, tipa Oskar za akcione scene”.

Snežna oluja sprečava grupu kriminalaca da kamionom transportuju drogu. Nakon što kamion sleti sa puta, sakrivaju robu u usamljenoj kolibi u šumi u nameri da se kasnije vrate po nju. Plan im kvari mladi drvoseča Džo Braven ( Jason Momoa)  koji sa porodicom dolazi da zatvori kolibu zbog oluje i tu pronalzi heroin. Kriminalci odlučuju da pobiju celu porodicu i time uklone svedoke, ali  ni to ne ide po planu. Drvoseča krece u borbu za svoju porodicu na  život i smrt.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Film Pod pretnjom uskoro u domaćim bioskopima”


« Kad bih bila kao Frida

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook