Fedon, otvaranje u Beogradu

dana Jun15 2013

Nedavno je u Sava Centru, u najvećem kulturnom, poslovnom i kongresnom centru u Srbiji otvaren butik Fedon.

Fedon, mlad i dinamičan italijanski brend, koji je za kratko vreme sa uspehom osvojio važno mesto među ljubiteljima minimal stila, sada predstavlja i u Beogradu svoje kolekcije kožne galanterije, pribora za pisanje i ličnih aksesoara. Kvalitetni materijali i minimalistički dizajn kreacija ovog brenda spajaju se u jednu fenomenalnu sintezu inovativne tehnologije i italijanskog tradicionalnog zanata, posvećenu onima koji žele najbolje, i postaju specifično obeležje svih Fedon proizvoda.

Brend je rođen iz iskustva Društva Giorgio Fedon & Figli Spa, koji su svetski lideri u sektoru izrade naočara. Upravo iz datuma početka ove saradnje rađa se godina nastanka brenda – 1919. Produkt umeća i iskustva matičnog Društva upravo su kolekcije od metala ili aluminijuma presvučeni kvalitetnim materijalima, prijatnim na dodir i bez vidljivih šavova.
Pored must kolekcija, kao što su Classica i British, radnja će rafiniranoj publici iz Beograda obezbediti i kolekcije MW by Giorgio Fedon 1919, koja je razvijena u saradnji sa poznatim azijatskim glumcem Michael Wong, i kolekciju Life.

Novo prodajno mesto Fedon u Sava Centru u startu se definiše kao referentno mesto za ekskluzivni šoping u Beogradu, i to zahvaljujući trudu i konstantnom istraživanju koje ova napredna preduzetnička sfera postavlja kao temelj apsolutno italijanske izrade izvrsnih proizvoda.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Fedon, otvaranje u Beogradu”


« ReFORMA – prodajna izložba i modni bazar

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook