Fashion Weekedn Skoplje

dana Oct8 2014

Deseto izdanje Modni vikend Skoplje održaće se u periodu od 23. do 27.oktorba.

Manifestaciju će otvoriti makedonski dizajner Jovan Petrovski revijom luksuznih brendova SQUIRE i BLACKOUT, i mladi dizajner Jovan Filipović, dok je drugo veče rezervisano za kolekciju “Vibrazioni” Aleksandre Mitovske.

Svoje kolekcije na FWSK prikazaće i Lidiya Georgieva, Rosica Mrsik, MCouture Mile Kadriu, Olivera Stakoska, Irina Toseva u saradnji sa brendom My:time, Nikola Petrovski, Le brand, Stefanija Naseska i Olgica Gorgieva u saradnji sa brendom Oxette, The fashion label HERA, Ines Shaban, JZJ Zlatko Jovanovski i Kufer by Andriana.

Pored revija posetioci će moći da učestvuju u radionicama namenjenim blogerima i fotorafima, kao i prezentacijama koje će održati Robert Cavell-Clarke kao predstavnik platforme “Not Just A Label”, Kendall Robbins Program Manager za  oblast mode u Britanskom savetu, kao i tim koji stoji iza makedonskog  online portala Stylist.mk.

I ove godine FWSK nastavlja međunarodnu saradnju i razmenu dizajnera sa Srbijom, tako da će makedonska publika uživati u reviji Marine Mićanović, dok će Irina Tosheva svoju kolekciju prikazati u okviru sledećeg Serbia Fashion Week-a.

U saradnji sa Belgrade Fashion Week-om, u okviru projekta “Zona45” 10.izdanje Modnog Vikenda u Skoplju biće zatvoreno revijom Ivane Pilje, dok će  na sledećem BFW beogradska publika imati priliku da vidi kolekciju Lidije Georgijeve.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, skoplje fashion week | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Fashion Weekedn Skoplje”


« Beograd po ugledu na svetske prestonice: ponuda za novu fitnes generaciju

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook