Fashion travel

dana Apr8 2012

U okviru 20. Maybelline Fashion Selection-a u Thermani Laško u Sloveniji održan je Fashion Travel.

Na Fashion Travel-u se novom kolekcijom za proleće/leto 2012. predstavila modna kuća Allegra. Haljine prolećnih i letnjih dezena, zavodljivih linija i sa maštovitim kombinacijama boja i materijala savršeno su se uklopile u prelepi ambijent hotela Wellness Park Laško, u kojem su i odseli novinari i ekipa 20. Maybelline Fashion Selection-a.

Pored kompleksa Thermane Laško, novinari su imali prilike da obiđu i grad Celje, arheološke iskopine ‘Grad pod gradom’, kao i srednjevekovni zamak u kome je specijalno za ovu priliku napravljena prava srednjevekovna atmosfera, dok su gosti mogli da se oprobaju u viteškim igrama. Za kraj četvorodnevnog druženja, gostima iz Srbije priređena je nezaboravna vožnja letnjim bob sankama.


Titina Miltenović
je diplomirani filolog, arhitektonski tehničar, balerina, ilustrator i glumica sa vrlo širokom interesnom sferom i vrlo britkim umom ;) ali vrlo lenja kad se radi o stvarima koje je ne zanimaju. Veliki je zaljubljenik u modu i povremeni stanovnik Pariza. Volela bi da vidi svet...korak po korak.Autor je modnog bloga Chez Titina Chez Titina | na twitter-u | facebook-u | tema: belgrade fashion week, modne revije | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Fashion travel”


« Stari zanati za novo doba

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook