Fall wedding

dana Aug10 2013

Dok se pod vrelinom leta  topi asfalt i dok većina nas razmišlja isključivo o odmoru i plažama nehajno zaboravljajući na obaveze koje će nas sačekati tu negde iza ugla, budući  mladenci ipak moraju ostati pribrani i pažljivo isplanirati svoja venčanja koja ih čekaju pred kraj leta i početkom jeseni, a ako je na +35 teško zadržati koncentraciju i u najobičnjim žvotnim situacijama, možemo samo zamisliti pred kakvim se izazovom oni zapravo nalaze.

No, rešenje ipak postoji! Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo jedan sjajan sajt sa naših prostora koji nudi usluge profesionalne organizacije venčanja. U pitanju je klikdovencanja.comiza kog stoje sjajan duo, Marina i Marina. Kako bi svojim klijentima približili ideje i blže dočarali neke od potencijalnih mogućnosti uradili su editorijal pod nazivom “Fall wedding”. Cveće u kosi, mašnice, najukusniji kolači, originalne pozivnice, romatična atmosfera … a sve to upakovano u koncept jesenjeg venčanja, su samo neki od razloga zbog kojih ćete poželeti da organizaciju ovog posebnog dana u svom životu prepustie upravo njima.

Fotograf: Danilo Vasić
Organizacija i dekoracija: Klik Do Venčanja
Šminka: Milica Božić
Frizura: Studio OM – Dragana Dobrilović (u saradnji sa Aleksandrom Ćurguz)
Pop Cakes by Sandra
Čestitke&Pozivnice: Gungula

 


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Fall wedding”


« Pilingom protiv celulita

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook