Evropska nagrada za dizajn u Beogradu tokom BDW-a

dana Mar11 2013

Beograd je prvi put dobio priliku da bude domaćin jednog od najvažnijih događaja godine na kome se okupljaju najbolji stručnjaci za dizajn i komunikacije na evropskom kontinentu posle Atine, Stokholma, Ciriha, Roterdama, Vilnjusa i Helsinkija.

Svečana dodela ovogodišnjih Evropskih nagrada za dizajn (EDA) biće upriličena u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu 8. juna 2013. godine, dok će se pet predstavnika profesionalnog kluba za vodeće evropske dizajn i komunikacijske studije i agencije – Evropski dizajn lideri, predstaviti na ovogodišnjoj konferenciji Beogradske nedelje dizajna.

Posetioci će na svečanoj dodeli nagrada imati priliku da upoznaju najostvarenije kreatore u polju grafičkog dizajna, animacije, web dizajna, brendinga i tipografije. Ulaznice će koštati 50 evra i uključivaće ulaz na pobedničku žurku u klubu Brankow.

Evropski dizajn lideri predstavljaju elitnu organizaciju čiji je cilj da okupi odgovarajuću i sveobuhvatnu listu najkreatvnijih studija i agencija na kontinentu. Ono što je bitno je dokaz da studio trenutno ostvaruje rezultate vrhunskog kvaliteta što potvrđuje dosledno osvajanje nagrada na bilo kom od pet glavnih dizajn takmičenja širom sveta. Zato je članstvo zatvorenog tipa i zavisi isključivo od zasluga. Posetioci BDW-a će od 2. do 9. juna 2013. godine imati priliku da predstavnike ove organizacije pogledaju na delu i poslušaju sve o njihovim procesima stvaranja, načinu rada i načinu na koji su postali vrhunski u svojim zanimanjima.

Dizajn šetnja, najpopularniji događaj programa Evropske nagrade za dizajn, predstavlja obilazak lokalnih dizajn agencija sa vodičem koje preuzimaju na sebe da vas dočekaju u svojim  kancelarijama, odgovore na postavljena pitanja i predstave neke od svojih radova. Ovo će biti šansa da sretnete uživo velike dizajnere na njihovom terenu i savršena prilika za strane goste da iskuse beogradsku dizajn scenu. Karte za ovu turu koštaju 10 evra (sniženo 5 evra).

Ulaznice za ovu turu kao i za svečanu dodelu EDA nagrad mogu da se kupe na sajtu www.europeandesign.org/shop


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Evropska nagrada za dizajn u Beogradu tokom BDW-a”


« Hugo Boss, osmomartovski koktel

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook