Europe future fashion 2012

dana Apr18 2012

Europe future fashion okuplja i ove godine perspektivne Europske dizajnere od 14 -15. jula 2012 u Splitu.

Europe future fashion, koji je održan prošle i pretprošle godine, postao je prepoznatljivi događaj za dizajnere širom Europe. Ovaj europski festival mode dobio je odlične ocene za sadržaj ali i izuzetno pozitivnu atmosferu od učesnika, medija i posetilaca.

Europe future fashion daje priliku mladim dizajnerima širom Europe da prezentuju svoje kolekcije te sarađuju sa stručnjacima iz modne industrije. Tokom dva dana ove modne avanture razvijaju se nova poznanstva, razmjenjuju znanja i iskustva a sve u izuzetno pozitivnoj atmosferi.

Ove godine, Europe future fashion 2012 održaće se 14. i 15. jula 2012 u prekrasnom hotelu Le Meridien Lav u Splitu.

Kao novitet, ove godine se pozivaju i studenti svih Europskih škola dizajna da se prijave i pokažu svoje kolekcije. Najbolji od njih će osvojiti besplatno učestvovanje na jednoj od Europskih nedelja mode.

Program sadrži modne revije, radionice, izložbeni prostoj i after party.

Svi dizajneri koji smatraju da imaju „ono nešto“ i da su „drugačiji od drugih“ mogu se prijaviti preko web stranice  ili na mail info@europefuturefashion.com.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Europe future fashion 2012”


« Divlja Afrika

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook