Eucerin-obezbedite sve što je koži potrebno u susret proleću!

dana Mar3 2017

Na prelazu dva godišnja doba, baš kada vaša koža traži promenu rutine nege, Eucerin® je pripremio posebnu ponudu – uz kupovinu bilo kog Eucerin® preparata u vrednosti preko 1000 dinara, na poklon dobijate preparat koji dopunjuje vaš izbor.

Dolazak proleća period je u godini kada se naša svakodnevica značajno menja.  Dan je ponovo ispunjen sve dužim boravcima na vazduhu, a slojevi garderobe postepeno se smanjuju otkrivajući našu kožu. Ova promena zahteva i izmene u dnevnoj rutine nege. Ne samo da bi naša koža bila zdravija, već i da bi mi bili samopouzdaniji kada  se, oslobođena šalova, kapa, jakni i kaputa, naša koža izloži pogledima.

Tri zapovesti efikasne nege tokom smene sezona

Uz adekvatan izbor preparata, za zdravlje i lepotu vaše kože u prvim prolećnim danima dovoljno je da se držite tri osnovna pravila: čišćenje, hidratacija i zaštita od sunca. Nega protiv simptoma starenja kože, to jest antiage nega, univerzalno je pravilo koje se, svakako, uz to podrazumeva.

Proces čišćenja kože na pragu proleća, može ostati isti kao i tokom zime, ukoliko ste mu i tada posvećivali dovoljno pažnje. Ipak, preporučljivo je da se baš tada ovaj proces dopuni, jer samo temeljno čista koža može upotpunosti iskoristiti sva blagotvorna dejstva nege. Zato, ukoliko ste tokom zime za čišćenje koristili Eucerin® Micelarnu 3 u 1 ili druge preparate za čišćenje kože iz DermoPurifyer, Dermato Clean, Atopi Control ili Ph5 linija, zadržite tu rutinu, ali je i unapredite kada je pitanju lice uz pomoć Eucerin®DermoPURIFYER piling gela za čišćenje, koji dubinski čisti pore uklanjajući nečistoće, a ne oštećuje kožu.

Važnost hidratacije u ovom periodu godine skoro da je nepotrebno pominjati, jer kako je voda neophodna našem telu da bi izbacilo sve toksine nakupljene tokom zime, tako je i vlažnost uslov prokrvljenosti i sjaja naše kože. Odgovarajući Eucerin® preparati za čišćenje lica i tela koje koristite, dobra su podloga za hidrataciju, jer ne isušuju kožu, te u cilju optimalne hidratacije, ostaje samo da izaberete adekvatnu kremu ili fluid za lice i mleko ili losion za telo. U slučaju da vam još nije potrebna antiage nega, to mogu biti kreme i fluidi iz Eucerin®  DermoPurifyer, AquaPorin ili Ph5 linija. Ukoliko koža vašeg lica pokazuje simptome starenja, adekvatnu hidrataciju pružiće joj kreme iz Eucerin®  antiage linija: Q10 Active, Hyal Urea, Hyaluron Filler, Volume Filler ili Elasticity+Filler. Kada je telo u pitanju, pratite potrebe i specifičnosti svoje kože i izaberite mleka i losione iz Ph5, Atopi Control ili Urea Repair Plus linija.

Zaštita od sunca u prvim danima proleća zahteva posebnu pažnju. Iako većina Eucerin® krema za negu lica sadrži  SPF zaštitu, koji vam u određenom periodu dana i vremenskom intervalu pružaju adekvatnu zaštitu od negativnih efekata sunčevog zračenja, duži boravak na sve intezivnijem suncu zahteva dodatnu zaštitu. Zato u svoju dnevnu rutinu, posebno kada je lice u pitanju, uvedite i Eucerin®  preparate  za zaštitu od sunca. Prilagođene individualnim potrebama vaše kože, bilo da je suva, mešovita ili masna, kreme i fluidi iz ove linije, pružiće efikasnu zaštitu i sprečiti oštećenja kože, kako ona dugotrajna, među kojima je i prevremeno starenje, tako i ona kratkotrajna, poput pojave hiperpigmentacija to jest tamnih fleka.

Poštujući ova pravila obezbedićete vašoj koži adekvatnu prolećnu negu i zaštitu, a ona će vam uzvratiti tako što će biti zdrava i lepa.

Uz posebnu Eucerin® ponudu koja je sada aktuelna u apotekama, ostvarenje tog cilja mnogo je jednostavnije, jer uz kupovinu bilo kog Eucerin® preparata u vrednosti preko 1000 dinara, na poklon dobijate još jedan komplementarni.

 

 

 

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Eucerin-obezbedite sve što je koži potrebno u susret proleću!”


« Tiffany – Veče obeleženo mladim glumačkim zvezdama

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook