Eucerin nagrađuje – poklon uz kupovinu preko 1000 dinara

dana Nov3 2017

Veliki broj osoba odlučuje se da preparate za negu kože bira u apotekama, jer tu mogu da dobiju stručne infomacije i savete farmaceuta. Odlazak u apoteku po preparate za negu izbor je i mnogih osoba čija je koža osetljiva ili ima sklonost ka problemima poput  fleka, akni, atopijskog dermatitisa, alergija, dehidracije, rozacee ili bora. Apoteka je mesto gde mogu pronaći pouzdan preparat, čija je efikasnost i podnošljivost klinički i dermatološki dokazana.

Dermokozmetički brend Eucerin® priznat je kao jedan od svetski najpouzdanijih brendova za negu kože. Iza preparata koji nose oznaku ovog brenda stoji više od jednog veka inovacija u formulacijama za negu kože, zasnovanih na naučnim istraživanjima u bliskoj saradnji sa farmaceutima i dermatolozima. Od Eucerin® preparata potrošači očekuju ne samo bezbednost i efikasnost, već i prijatno iskustvo prilikom upotrebe.

Ukoliko i vi pripadate sve većoj grupi ljudi koja preparate za negu kupuje u apotekama i svoje poverenje ukazujete dermokozmetici, sigurno ste već izabrali omiljene preparate iz široke Eucerin® ponude i s nestrpljenjem očekujete period Eucerin®  promocija tokom kojih ih možete nabaviit uz posebne pogodnosti kupovine!

U toku Eucerin®  promocija od 1.novembra do 31.decembra:

  • uz kupovinu Eucerin® preparata u iznosu preko 1000 dinara na poklon dobijate još jedan Eucerin® komplementarni preparat
  • uz kupovinu dnevne i noćne kreme iz Eucerin® antiage ponude na poklon dobijete Eucerin®kremu za negu područja oko očiju iz Hyaluron Filler, Volume Filler ili Q10 linije!
  • Ponuda traje dok traju zalihe i ne važi za promo pakete.O detaljima se informišite na sajtu eucerin.rs u rubrici Kupite pametno!Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Eucerin nagrađuje – poklon uz kupovinu preko 1000 dinara”


« Karavan Balkan Tube Festa hvala zalet! Prva stanica – Sarajevo!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook