Erykah Badu za Givenchy

dana Dec21 2013

Pevačica Erykah Badu postala je zaštitno lice brenda Givenchy za kolekciju proleće / leto 2014.

S obzirom na istoriju kampanja brenda Givenchy koja je poznata po velikom broju iznenađujućih momenata, nije nas začudila ni vest da je poznata pevačica Erykah Badu postala zaštitno lice ove kuće… ali je svakako oduševila!

“Erykah je ikona! Ono što želim da uradim sa ovom kampanjom je da širim ljubav. Već tri sezone koristim ljude koji simbolišu nešto – sjajni umetnici, prelepe žene ili modeli u koje zaista verujem… A ona je jedna od najstilizovanijih žena koje sam upoznao u životu. Ima neverovatan osećaj za proporciju, boje…”, reao je Riccardo Tisci, kreativni direktor brenda.

Tisci iako nikada nije sarađivao sa ovom zvezdom, ipak mu je poslužila kao inspiracija za kolekciju za proleće 2014. u kojoj se jasno vidi mešavina afričkog i japanskog uticaja.

Pored dosta optužbi po pitanju rasizma u svetu mode, brend Givenchy ostaje dosledan sebi i bori se protiv ove isključivosti.

“Puno se pričalo o tome tokom ove godine. Bio sam jedan od retkih ko se nije spomenuo u tim optužbama. Ja sam otkrio Joan Smalls, Mariu Borges… kao i mnogo drugih devojaka, i uvek sam ih podržavao! Odrastao sam u porodici, kao i kulturi, koja me je naučila da smo svi jednaki”, zaključio je Tisci.

Photo credit: www.style.com


Katarina Pavlović
je veliki zaljubljenik u život, esteta i hedonista. Voli modu kao umetnost, fotografiju, miris knjige i jutarnje kafe, pogled na beskrajno plavetnilo, ukus rozea i jedan mali grad na severu Toskane. Smatra da život čine sitnice pa tako često ponavlja onu Gorderovu ,,Život je ogromna lutrija u kojoj su vidljivi samo dobitni lozovi. Ti si čitaoče jedan takav loz. Lucky you!” | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Erykah Badu za Givenchy”


« Novogodišnje izdanje “Mikser Design Food” marketa + Humanitarna aukcija torti

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook