Emilija Radojičić i Mario Kolarić – Titraj u KC Grad!

dana Feb6 2017

U KC Grad finišira se  prošlogodišnja izlagačka sezona izložbom Titraj, koja se otvara u ponedeljak, 6. februara od 20 časova. Titraj je treća kolaborativna izložba Emilije Radojičić i Maria Kolarića, umetničkog para iz Beograda.

Oni uz svoje sopstvene umetničke prakse od 2011. godine realizuju i kolaborativne nastupe, a svako ko je bar jednom posetio KC Grad imao je priliku da vidi njihov zajednički mural koji krasi stubove u pizemlju.

Emilija Radojičić (EmaEmaEma) radi u poljima crteža, slike, fotografije, objekata, instalacija i urbanih intervencija. Do sada je realizovala mnogobrojne samostalne i grupne izložbe, audio-vizuelne performanse i kolaboracije.

Mario Kolarić rođen 1984. u Beogradu, odrastao u Osijeku, diplomirao na ALU Zagreb 2010. Član HDLU-a i 2011. Radi u polju crteža, objekata i instalacija. Do sada je imao par samostalnih i nekoliko grupnih izložbi u Hrvatskoj i Evropi.
Postavka Titraj će predstaviti publici objekte nastale kao posledica kolaž-dijaloga između dvoje autora. Ona je nastavak njihovog promatranja ličnih praksi i kako one utiču jedna na drugu.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Emilija Radojičić i Mario Kolarić – Titraj u KC Grad!”


« Zvonko Marković dobio prestižnu nagradu u Francuskoj

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook