Elite Model Look 2012

dana Apr12 2012

U ponedeljak, 09. aprila u prostorijama modne agencije Models Inc. održan je koktel za medije povodom početka projekta Elite Model Look 2012 Srbija i najave intenzivne potrage za novim licima.

Ispred modne agencije Models Inc. – Elite Model Look obratile su se Mirjana Udovičić i Danijela Dimitrovska koje su predstavile novi concept svetskog skautinga Elite Model Look agencije Elite Model Look 2012. kampanju za koju je sav material radio jedan od najpoznatijih svetskih fotografa Patrick Demarchelier.

Elite Model Look najprestižniji izbor supermodela godine traje već 3 decenije i putem njega su otkrivene najglamuroznije žene modne scene: Linda Evandjelista, Sindi Kraford, Monika Beluci, Zizel Bundšen, Adrijana Lima, Nataša Vojnović, Marija Vujović, Danijela Dimitrovska, Simona Andrejić…

Mirjana Udovišić je istakla: “To je istinita životna priča o tome kako snovi mogu postati stvarnost, i kako “obične devojke” iz susedstva, skolske klupe postaju svetski poznati super modeli. Akcenat je na veoma detaljnoj i intezivnoj potrazi, zatim devojkama koje imaju potencijal da budu Elite Model Look pobednice i svetski top modeli. Za njima ćemo lično tragati Danijela Dimitrovska, MarijaVujović, head scouting manager Jana Brajaktarević i ja.”

Potraga za Elitovim finalistkinjama će trajati od polovine aprila do početka juna. Kasting tura počinje 21. aprila u Nišu, nastavlja se u Ćupriji, Požarevcu, Kragujevcu, gde će u tržnom centru Plaza biti održan veliki kasting za ceo region po uzoru na svetske kastinge Elite Model Look-a u Francuskoj, sa velikom binom, šminkerima, slikanjem… U maju, kastinzi se nastavljaju u Novom Sadu, Subotici, Šapcu, Vršcu a finalni kasting planiran je krajem maja u Beogradu.

Polufinale izbora Elite Model Look Srbija 2012 biće održano krajem juna 2012, kada u Beograd dolazi director Elite Pariz I tada cemo saznati koje su se devojke plasirale u Finale izbora.

Povod za koktel takodje je bio i veliki uspeh Models Inc. top modela u svetu. Danijela Dimitrovska podelila je utiske sa snimanja u Namibiji za prestižni francuski brend donjeg vesa i kupacih kostima: ‘’Slikanje je trajalo nedelju dana na više lokaliteta u pustinji, a slikala sam se sa žirafama, nosorozima i cuvenim gepardom Kiki, najpoznatijom zivotinjom u Namibiji koja se slikala i sa Naomi Kempbel.’’

Katarina Lukić očarala je kreativni tim Bogner-a i slikala se za više njhovih kolekcija: ‘’Ljubazni, nasmejan i visokoprofesionalni’’- kratka i jasna je bila Katarina o utiscima sa snimanja za prestižni brend.

Top model  agencije Models Inc.- Elite Model Look Simona  Andrejic, postala je jedno od novih Diorovih zaštitnih lica za aktuelnu kolekciju proleće/leto 2012.

Prelepa Beogradjanka, miljenica Njujorške modne scene, očarala je francuske dizajnere a posebno tim DIORA.

Zahvaljujući  sofisticiranoj lepoti i izgledu koji podseća na holivudske dive Grejs Keli, Katrin Danev, Simona je postala zaštitno lice Dior Cruise kolekcije za leto 2012. Živopisna kolekcija Dior Cruise inspirisana je italijanskim primorjem i namenjena ekskluzivnim kupcima Dior modne kuće.

Snimanje je bilo u Parizu, a Simonini utisci su fantastični:” Izuzetna mi je Čast  saradnja sa jednom od najstarijih i najuticajnijih svetskih modnih kuća DIOR. Tim je bio sjajan, atmosfera na snimanju čarobna, poput starih holivudskih filmova. Kolekcija predivnih boja, materijala, uživala sam noseći sve modele.”

 


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Elite Model Look 2012”


« Ricardo Preto jesen/zima 2012.

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook