Elie Saab proleće/leto 2013

dana Oct14 2012

Čast da poslednji prikaže svoju kolekciju za proleće/leto 2013 i tako zatvori ne samo parisku nedelju mode već i kompletnu vezanu seriju nedelja mode koje su obuhvatile Njujork, London i Milano pre Pariza imao je neprikosnoveni libanski dizajner Elie Saab.

Kolekciju koja je odisala jednostavnošću, elegantnom kroju i divnim bojama Elie Saab je podelio na ‘dnevni’ i ‘večernji’ look.

Tako su se u prvom delu revije ” prošetale” kreacije svedenih i lepršavih pidžama-pantalona u kombinaciji s laganom svilenom bluzom u kraljevsko plavoj boji da bi svaka sledeća kreacije donela jednostavan Elie pečat u sklopu formi  prozirnih suknji, sakoa i neodoljivih haljina, strukiranog i A kroja.

Cela kolekcija je bila “obojena”  pored pomenute modro-plave u tirkiznu, svetloružičastu, ciklamu i šampanj boju s samo jedan dezen se “provukao” kroz neke kreacije – vesela kombinacija bele, žute, ciklame i plave u okviru cvetnog printa s crnim prugama.

Pre defilea prekrasnih haljina, deo kolekcije koji je posvećen jednoj poslovnoj Elie Saab dami je obilovao kreacijama vrlo chic sakoa u kombinaciji s balon suknjama do kolena ili izrazito uzanim suknjama uglavnom u svedenoj paleti – boji peska i čokolade.

Defile haljina zbog kojih je Elie i postao miljenik modne javnosti obuhvatio je reviju dugačkih, večernjih i kratkih koktel haljina u jednom senzualnom i romantičnom stilu.

Kompletnu reviju je upotpunio i model neodoljivih, gracioznih sandala kao i malih i praktičnih torbi koje se mogu kombinovati kako uz elegantne haljine tako i uz dnevnu, odnosno poslovnu varijantu koju je Elie predložio.

Kako uvek kada je u pitanju Elie, slike govore više od reči ostavljamo vas da uživate…

photo credit style.com


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, paris fashion week | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Elie Saab proleće/leto 2013”


« Drugo veče 21. MAYBELLINE Fashion Selectiona

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook