Elie Saab, jesen/zima 2012

dana Mar14 2012

Čast da zatvori nedelju mode u Parizu, imao je dizajner, Elie Saab.

Mag visoke mode, predstavio je svoju najnoviju kolekciju za jesen/zimu 2012. i opet nas kao i prethodnih godina, ostavio bez teksta sa jednom nosivom, elegantnom i vrlo modernom kolekcijom.

Kolekcija koju je Elie nazvao “Urban Elegance” samim nazivom aludira da je namenjena samouverenoj ženi koja prati trendove u modi a preferira elegantne kreacije u kojima  će se osećati ženstveno i zavodljivo.

Kao i pre, Elie se retko u R-T-W priči okreće dezenima, više monohromatskoj paleti i kroju. Celom kolekcijom dominirale su haljine, kaputi, tek jedan ili dva odela ali uglavnom duge i kratke haljine, ono u čemu je Elie ipak vrhunski i dokazani dizajner. Od boja provlačile su se siva, bordo/braon, zelena, zlatna, boja peska i naravno neponovljiva crna.

Za razliku od drugih kreatora, pogotovo onih koji su se predstavili u Parizu, Elie nije eksperimentisao sa formom, tj. siluetom. Njegovi modeli su sečeni tako da se pripijaju uz telo. Doslednost svom prepoznatljivom stilu, ne sumnjamo učiniće da svaka njegova kreacija nađe put do Holivuda ili ulica Londona, bilo da je u pitanju prekrasna zelena svilena haljina otvorena napred ili crni čipkani kombinezon.

photo credit vogue.it


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, paris fashion week | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Elie Saab, jesen/zima 2012”


« Brza mediteranska večera

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook