Elie Saab houte couture fall winter 2012/2013

dana Feb17 2013

Elie Saab je i ove sezone odbranio poziciju neprikosnovenog kralja houte couture, koju apsolutno zasluženo drži već godinama. U kolekcji Elie Saab houte couture fall winter 201/2013 od 46 modela zastupljeni su lepršavi, ali strukirani modeli hajina koji ne prate strogo liniju siluete, mahom dugih.

Karakteristika ove kolekcije je da je u prvom planu decolletage ( predeo iznad grudi) u odnosu na cleavage ( u prvom planu je gornji deo dojki ). Haljine su izrađene od čipke, kaftana, krep žoržeta i tila obogaćenog besprekornom izradom evropeizovanog istočnjačkog tipa uglavnom zlatnog, ali i srebrnog veza minuciozne izrade, kao već svojevrsnim potpisom ovog kreatora, sa puno diskretnog, ali široko zastupljenog štrasa, sa košnim ili metalnim kaiševima.

Modeli su u crnoj, ali mahom pastelnim bojama, kao što su desert sand, sivo-plavoj, kadet plavoj, organza roze, sivoj, sivo-roze, grogotovac zelena, staro zlato. Čitava kolekcija odaje utisak glamura, raskoši, elegancije i sofisticiranog ukusa.


Dejana Savić
je student pete godine medicine. Završila je srednju medicinsku, smer zubni tehničar. Piše realistične pripovetke. Bavi se naučnim radom. Iz hobija se bavi čitanjem, crtanjem kreacija, vajanjem figurica od voska i gline, crtanjem, orijentalnim plesom, skupljanjem recepata. Voli te piše i deli sa drugima svoja saznanja i mišljenje. Za nju je lepota način života. Smatra da nema neposrednijeg izraza ljudske kreativnosti od one umetnosti kojom sebe ulepšavaju. | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, paris fashion week | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Elie Saab houte couture fall winter 2012/2013”


« Nemestic Studio Vas poziva na 9. međunarodni sajam obrazovanja Putokazi

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook