Ekskluzivno: FBDC by Suzana Perić

dana Oct31 2012

U ekskluzivnom butiku Modni studio “SP”od nedavno nalazi se u prodaji najnovija kolekcija Suzane Perić,”Fashion Business dress“.  Linija je namenjena poslovnim damama koje žele da postignu sve obaveze tokom dana, da pripreme decu za skolu, održe važne poslovne sastanke, uživaju na ručku sa najbližima, blistaju na nekom svečanom događaju, a volele bi da postoji jedna odevna kombinacija adekvatna za sve prilike tokom dana. Ukoliko se pronalazite u ovim rečima, kolekcija “FBDC” upravo je namenjena vama.

Prilikom kreiranja ove kolekcije, naša poznata modna kreatorka Suzana Perić imala je za cilj da stvori liniju garderobe u kojoj će se svaka dama osećati ženstveno, ali i dovoljno poslovno, da odgovora poziciji na kojoj se nalazi, uz udobnost i funkcionalnost na prvom mestu. Kreatorka se odlučila za materijale u bojama koje su adekvatne za sve poslovne prilike (boja kože, boja peska, crna, siva, crvena, roze, sve nijanse ljubičaste i plave) kao i za različite krojeve, kako strožije, tako i nežnije i elegantnije, kako bi odgovaralo različitim ukusima.

Akcenti su stavljeni na tehnološki ispitane materijale koji se ne gužvaju i koji su prijatni za kožu, oplemenjeni detaljima zlata, srebra, ekskluzivnog kamena, bisera i krzna. U kolekciji mozete naći kapute, mantile, komplete, bluze i haljine, kao i kape, šalove i rukavice, dakle, sve što vam je potrebno da biste izgledali savršeno u svakom trenutku dana.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Ekskluzivno: FBDC by Suzana Perić”


« Drugi dan 32. BFW

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook