Egzotika u boji – Tod’s torbe

dana Apr10 2012

Kada se kaže Tod’s torba, prva asocijacija je klasična kožna torba, tačnije čuvena D-bag, koja je ime dobila u čast princeze Dajane.

Tokom godina brend je evoluirao usmeravajući se ka nešto drugačijem stilu, obraćajući se širem krugu kupaca, ali sa namerom da ne izneveri svoju tradiciju. Takva je upravo i kolekcija za proleće/leto 2012, u skladu sa izgrađenom tradicijom koja označava luksuz i eleganciju, ali u novom izdanju koje hrabro koketira sa modernim trendovima.

Nova kolekcija obiluje pravom eksplozijom boja. Tu su ljubičasta, pink, žuta, narandžasta, zatim plava i zelena, a sve izrađene u egzotičnim kožnim teksturama, poput kože pitona i krokodila, što kolekciju čini veoma interesantnom i originalnom.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Egzotika u boji – Tod’s torbe”


« Kolač od limuna i sira

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook