Đukić: “Nema kalkulacija, idemo u napad”

dana Feb22 2018

Miroslav Đukić ne želi da kalkuliše, a juče je najavio da će Partizan napasti Viktoriju u Plzenju,mada je svestan da je domaćin takođe ofanzivna ekipa.

Svi su svesni važnosti utakmice koja nas čeka danas, važnosti žive utakmice. Videli smo u prvih 90 minuta da nas čeka vrlo težak protivnik i ujednačena utakmica. Svesni smo da ne možemo da kalkulišemo, moramo da postignemo gol, moramo da idemo na pobedu. Oni su dobra ekipa, koja igra ofanzivno, a kod kuće ne zna da spekuliše i ide na pobedu, tako da nas čeka zanimljiv meč“, rekao je Đukić novinarima u Plzenju.

U prvom meču bilo je 1:1, tako da šampion Srbije mora da postigne gol sutra, što verovatno donosi i ofanzivniju postavku Partizana.

Sigurno, obe ekipe su veoma ofanzivne, pogotovo sada kada moramo da idemo na pobedu. Viktorija se neće zatvoriti, videćemo ofanzivnu utakmicu dve ekipe koje su navikle da idu na pobedu i imaju pobednički mentalitet. Očekujem sutra da vidimo lepo utakmicu i našu pobedu“, rekao je Đukić.

Crno-beli su u prvom meču imali veći posed. Đukić sutra želi isto to, ali ne misli da će on biti presudan.

U utakmici u Beogradu smo imali posed, želimo i ovde da imamo posed, da budemo konkretni i da to rezultira golovima. Sutra nas čeka kompletna utkamica, dobra, ofanzivna, sa mnogo kontranapada. Očekujem dobar meč dve dobre ekipe, koje su dobro postavljene“, rekao je Đukić.

Danas bi za Partizan mogao da debituje Saša Zdjelar.

Jako bitna utakmica za nas, možda i najbitnija u poslednjih…ja imam 22 godine, sigurno najbitnija od tad. Mi nemamo šta da izgubimo. U prvoj smo dominirali tokom cele utakmice, oni su bili tvrdi. Nezasluženo smo dobili karton i povukli se. Mi sutra idemo na pobedu. Mi smo Partizan i moramo da pokažemo da smo bolji“, rekao je Zdjelar.

On je prvi meč propustio zbog povrede, ali će biti u konkurenciji za sastav danas, kao i Ožegović i Ostojić. Utakmica protiv Viktorije igra se večeras od 19h.

Photocredits:www.fkpartizan.rs
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Đukić: “Nema kalkulacija, idemo u napad””


« Flauta na prekretnici vekova

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook