Drugo veče 38. Nivea BH Fashion Week-a Sarajevo

dana Apr29 2017

Čarolija mode se nastavila i drugu noć, 28.04., gdje se gostima sa svojim kreacijama predstavilii gigant u proizvodnji obuće Deichmann, modna kuća Modiana, VIP gost dizajner Dajana Vuksan, VIP gost dizajner Emir Medić.

U ovoj sezoni posebno se izdvojila kolekcija pod sloganom „Zapanji svojim izgledom“ koju je samo za Deichmann kreirala poznata britanska pjevačica i kantautor Ellie Goulding.

Modna kuće Modiana, sa sloganom, „Tajna je u dobrom stilu! Modiana Vaša modna saputnica!” na drugo veče 38.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo je donijela  nove kolekcije poznatih modnih marki:Guess, Betty Barcelay, Joseph Ribkoff, Gerry Weber, Taifun, Lebek, Pierre Cardin, Brax, Tommy Hilfiger, Tom Tailor, Lee Cooper, Timeout i druge odaberite light clasic ili casual still ili iskombinujte svoj vlastiti u obilju proljetnih boja, materijala,  krojeva, te sve zajedno upotpunite pravom torbom, maramom ili drugim modnim dodatkom.

Veče su upotpunili i specijalni gosti dizajneri Emir Medić i Dajana Vuksan.

Dok dizajnerica Dajana Vuksan iz modnog brenda “Hrvatski kišobrani” predstavila svoje dvije kolekcije: kolekciju za vjenčanje i kolekciju koja ima 3D elemente, koji ga čine unikatom u svijetu kišobrana. Pored Dajanine kolekcije također iz kuće “Hrvatski kišobrani predstavili su se radovi dizajnerica Ivane Popović i Anite Krolo.

Emir Medić, svojevrsni dizajner porijeklom iz Doboja, a živi i radi u Njemačkoj, na ovogodišnjem 38.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo predstavio  se s novom kolekcijom pod nazivom „Infinite AW17/18″ i time pokazao da vrijeme je samo skup prošlosti i sadašnjosti i da samo trebamo posmatrati stvari na onaj način na kakav su one u stvarnosti.

Nakon revijalnog gosti su uživali u after partiju na kojem su mogli da degustiraju najbolja hercegovačka vina vinskog podruma “Anđelić” kao i koktele kompanije energetskih pića “Redbull”.

Više fotografija možete pogledati na našoj facebook strani.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, trendovi | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Drugo veče 38. Nivea BH Fashion Week-a Sarajevo”


« KONCEPT 45 predstavio nove prolećne trendove

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook