Drugo veče 21. MAYBELLINE Fashion Selectiona

dana Oct13 2012

Drugo veče 21. Maybelline Fashion Selectiona otvorila je revija najprestižnije domaće modne kuće St. George. St. George predstavio je kolekciju jesen/zima 2012/2013. kreatorki Milice Mavrak i Katarine Urošević.

Katarina Urošević predstavila je žensku, mušku i dečiju kolekciju, koju karakteriše ležerna trikotažna garderoba upotpunjena pleteninama, dok je Milica Mavrak predstavila svakodnevnu garderobu, koju karakterišu tipične zimske boje: braon, crna i siva. Na reviji je predstavljen i program predionice Vučje, zimski asesoari za decu, žene i muškarce.

Usledila je revija kreatorke Marine Milovanović koja je predstavila novu kolekciju svog brenda Rehab, namenjenu jakim i smelim ženama. Kolekcija je inspirisana pankom i ženskom seksualnošću. Crna boja je dominantna i kolekcija obiluje nitnama i drugim metalnim modnim detaljima.

U susret svetskom danu borbe protiv artritisa, u okviru druge večeri 21. Maybelline Fashion Selectiona, održana je i revija „Pokreni se biće bolje“, koju je modna agencija Select organizovala u saradnji sa Udruženjem obolelih protiv reumatoidnih bolesti i mladim dizajnerima iz Belgrade Design Districta. U modernim i trendi modelima dizajniranim specijalno za obolele od reumatoidnog artritisa pistom su prošetali članovi Udruženja, uz podršku voditelja i novinara sa TV Prva Ane Mitić, Zorana Mihajlovića, Ivana Tešanovića, Ivane Lazarević, Danijele Pantić i drugih.

Drugo veče 21. Maybelline Fashion Selectiona obeležila su i dva gostovanja dizajnerki iz regiona, sestara Marije i Katerine Ćuknieve ispred modnog studija Tresor iz Makedonije, i Ester Bodi iz Mađarske. Marija i Katerina Ćuknieva prikazale su kolekciju unikatnih ženskih korseta pod nazivom „Divine“, kolekciju visoke mode, atraktivnih krojeva koja ističe ženske obline.

 Studio Tresor

Mađarica Ester Bodi zanimljivim performansom predstavila je interesantnu kolekciju multifunkcionalnih asesoara svog brenda BodiEs, koju čine suknje, šalovi, marame, bolero, sve u jednom. Ovaj performans bio je uvod u reviju koju će ova kreatorka imati u okviru Fashion Travela 13. oktobra u Pečuju.

BodiEs

U prvim redovima sedele su mnoge poznate ličnosti, Milorad Čavić, Dalibor Andonov Gru, Ivana Baltić…

Fashion Selection se nastavlja u sredu, 10. oktobra, kada će biti održan Kids Fashion Day.


Dunja Petrović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: Belgrade Fashion Week, modne revije | tagovi: , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Drugo veče 21. MAYBELLINE Fashion Selectiona”


« Milano, cool grad čizme

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook