Drugo polufinale USCE FashionBloger takmicenja u stajlingu

dana Oct1 2012

Potraga za novom blogerskom modnom ikonom se nastavlja! Danas, 1. oktobara, sa početkom u 19h, na centralnom trgu prizemlja ŠC UŠĆE, biće održano drugo polufinale “UŠĆE FashionBloger takmičenja u stajlingu!

U proteklih meseca dana na portalu fashiobloger.rs prijavilo se 150 takmičara sa kreacijom “street style”. Najpoznatiji modni blogeri Srbije izabrali su TOP 16 finalista, koji su se pre sedam dana borili u “reality shopping” takmičenju u Ušću, nakon čega je izabrao šesst polufinalista.

Izabrani polufinalisti danas ponovo stupaju u borbu u kojoj će uimati za zadatak da za samo pet minuta od ulaska u prodavnicu morati da sastave najbolju odevnu kombinaciju.

Modni žiri u sastavu Ašok Murt, Snežana Dakić, Miloš Nadaždin, Ivan Radojčić, Dragana Vukajlović, Istok Pavlović, Tijana Ivanov, Katarina Mitrović i Ana Majkić bira troje finalista koje 7. oktobra očekuju veliki modni izazovi.

Pobednika finalnog takmičenja očekuje nagrada od 1000 evra i karta za Fashion Week London ili Milano u 2013. godini.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Drugo polufinale USCE FashionBloger takmicenja u stajlingu”


« Ikona širokog osmeha

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook