Drugo poglavlje &IL Pesto

dana Oct30 2012

U utorak 30.oktobra, u 19h, u restoranu Il Pesto, Marko Đurovski promoviše album “Drugo poglavlje” i otvaranje svog restorana “IL Pesto”. Na promociji će se premijerno pogledati spot  za pesmu “Sada znam kako ću bez tebe “.

Album je radjen četiri godine i izašao u izdanju City recordsa. Sve tekstove, aranžmane, melodije Marko je radio u saradnji sa Draganom Stuparom . Novi album je po muzičkom pravcu totalno drugačiji od prethodnog, više elektronike je zastupljeno, a tematika pesama je i dalje ljubavna, ali na neki drugi način od onoga na šta je publika navikla. Nastavljena je tradicija da radi duete  tako da su tu pored standardnog Bakija B3, DNK iz Makedonije, mlada pevačica Marija Lazić, kao i Maja MaraQYa koja je za Marka  jedan od najboljih vokala na ovim prostorima.

Upoznati ste sa prvim singlom  “Lažna devojka”  u kom glumi Jovana Balašević, a u planu su ekranizacije još četiri pesme.

Restoran “IL PESTO“ je klasična italijanska trattoria. Sve paste su iz naše kuhinje, ručne izrade našeg kuvara, koji je iz oblasti Kalabrije, tako da možete biti sigurni da jedete pravo italijasnko testo.

Svi ostali specijaliteti su po originalnim receptima i sa originalnim nazivima sa juga Italije, tako da kod nas nećete moći da jedete jela koja su prilagodjena srpskom načinu italijanske kuhinje.

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti, najnovije vesti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Drugo poglavlje &IL Pesto”


« Igra svetlosti i senke

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook