Drugi dan Aquafresh Fashion Week-a

dana Oct26 2013

Revija Zorana Garevskog otvorila je drugo veče Aquafresh Fashion Week-a.

Dizajner je pomoću oblika, linija i materijala pokušao da stavi akcenat na odrastanje, sećanje na snove iz detinjstva, potragu za savršenstvom, nove snove, čežnju… Kolekcija sadrži odeću namenjenu i muškarcima i ženama.

Nina Šušnjara, ljubimica slovenske modne publike, predstavila se kolekcijom koja nosi naziv Iluzija, sa porukom da ono što vidimo ne mora uvek biti onakvo kakvim nam se čini.

Dizajnerka Alenka Globočnik, poznatija kao Akultura, indpiraciju je pronašla u beloj boji. Bela boja za nju predstavlja polaznu snovu za igru sa formom i svetlošću. Bazirana isključivo prirodnim materijalima poput kože i pamuka kolekcija ilusruje i snagu i krhkost u isto vreme.

Miro Mišljen je inspiraciju za svoju novu kolekciju pronašao u romanu A.P. Čehova, Tri sestre. Razigrana, smela i ekscentrična interpretacija pozorišnog kostima koji teži da prevaziđe okvire i postane deo svakodnevice.

“Gde more ljubi nebo” naziv je nove kolekcije  Tanje Zorn. Umetnost u službi sporta.

SQUART je glupa mladih dizajnera koju čine Ivan Rocco, Ana Jelinič, Dajana Ljubičić, Peter Movrin, Katja Magister, Nina Tomažin, Sanija Reja, Petja Zorec, Angela Lukanović, Nena Florjančič, Špela Hvale, pod vođstvom Nataše Peršuh i Zorana Garevskega. Spoj sportskog i klasičnog, ulične i visoke mode, futurizma i tradicije. Kompleksna kolekcija koja  nudi širok asortiman  muške, ženske I unisex odeće koja ostavlja dovoljno prostora za varijacije i individualnu interpretaciju svakog komada.

Aleksandra Brlan je svoju koelkciju posvetila modernim i veoma zauzetim ženama. Kolekcija je osmišljena tako da se njeni elementi veoma lako kombinuju što je upravo ono što je potrebno modernim ženama sa prebukiranim rasporedom.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, slovenia fashion week | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Drugi dan Aquafresh Fashion Week-a”


« Camden Town

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook