Drugari za Lidiju

dana Jun7 2012

Style magazin se pridružio i podržava humanitarnu akciju u organizaciji Studenata Arhitektonskog fakulteta u Beogradu “Drugari za Lidiju” kako bi prikupili novac za svoju koleginicu kojoj je hitno potrebna transplatacija jetre.

Lidija Stojanović (24), student druge godine master studija arhitekture, boluje od autoimune bolesti jetre i njeno stanje, po mišljenju lekara, iziskuje hitnu transplataciju jetre. Operaciju je moguće obaviti samo u inostranstvu, za šta je potrebno oko 120.000 evra.

Lidija je trenutno pod stalnim nadzorom lekara jer joj, kao posledica bolesti, preti opasnost od krvarenja u jednjaku što može biti smrtonosno.

U okviru akcije “Drugari za Lidiju” koju je podržao i Arhitektonski fakultet Univerziteta u Beogradu biće organizovano niz akcija kako bi se što pre prikupio novac neophodan za operaciju.

Tokom predstojećeg vikenda, u petak i subotu u Beogradu će biti održane dve humanitarne žurke, a planiran je i niz drugih akcija kao što su turnir u malom fudbalu, koncert, izložba i manifestacije sličnog karaktera.

Lidijini prijatelji i kolege formirali su i grupu na Fejsbuku kako bi se svi ljudi voljni da pomognu medjusobno organizovali i obaveštavali o akcijama koje se organizuju za prikupljanje sredstava potrebnih za njenu operaciju.

Za novčane priloge radi pomoći Lidiji Stojanović otvoreni su namenski računi u Komercijalnoj Banci ad Beograd dinarski 205-9011004720436-54 i devizni 90-310-1825422.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Drugari za Lidiju”


« Mladi Kreativni Chevrolet 2012.

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook